Tröskelpass

20150120-203102.jpg

En återkommande syn i mitt arbetsliv. Ombyte i bilen, i omklädningsrum (lyx) eller på någon toalett. Idag det senare. Skiftena mellan inne- och uteträning, löpning och gym, egen träning och andras träning samt lunch och skolhämtning gör att det krävs ett antal outfits i bagen varje dag. Och jag är rätt noga att verkligen få med mig torra och rena kläder. Det är ingen skön känsla att tvingas gå in i gymet med en sporttop som använts under ett eller flera föregående löppass.

Jag gillar också känslan att luncha och hämta barn etc. i ”vanliga” kläder (om möjligt, oftast inte :-)).

En bra planering borgade för ett bra träningspass idag. En timme hade jag på mig. På den tiden hann jag 20 minuter uppvärmning. 30 minuter ”tröskel” i tävlingstempo på maran. Och 10 minuter nedvarvning. Trots halkigt underlag kändes kvalitetsdelen rätt ok. Det var ju inte fråga om maxtryck i frånskjutet eller någon explosiv löpning. Visst, ökad friktion och halka bidrog till högre puls och något stolpig löpning men på det stora hela flöt det på bra. Och jag var nöjd efteråt. Extra nöjd att ha genomfört passet i ”obekväma förhållanden”. Lunchen med Stina efteråt smakade ljuvligt!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>