En helt vanlig fredag

20150116-232420.jpg

20150116-232428.jpg

20150116-232455.jpg

Ingrid tog det här med killerpass på allvar och vilade ut på golvet efter dagens urladdning. Det går att ta ut sig fullständigt när kl. är 07.00 på en fredag. Ingrid gör det varje vecka :-) Vi konstaterar också varje vecka att en bättre start på helgen är svår att uppbåda.

Därefter mer klienter och egen träning i form av rygg- och axelträning. Ett riktigt mellanmjölkspass. Men alla pass kan ju inte vara de bästa :-) Myslunch med syrran efterföljt av en eftermiddag med barnen. Uträttade en hel del ärenden men hann också med att fika och strosa lite på stan.

Avslutade dagen med fredagshäng hemma hos våra underbara vänner Gunilla&Andreas (som också har fyra barn). Vi serverades skaldjur och bubbel med en massa goda tillbehör. Svårslagen fredagsmat och dryck enligt mig. Och känslan av att koppla av i soffan med kaffe och dessert i deras mysiga hem är ännu mer svårslagen. Henric fick jobba på att få hem mig och ungarna.

Men nu är vi iaf hemma och jag har precis läst Berts dagbok för Isak. Vi skrattar ikapp åt Lill-Erik, Åkes och Berts galenskaper. Nu ska jag sova för att orka med en fullspäckad dag imorgon. En dag som jag hoppas bl.a. kommer att innehålla ett efterlängtat långpass.

Klart slut, varulvstjut!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>