Snabbdistans på löpbandet

Jag har aldrig tidigare sprungit ett snabbdistanspass på löpband. Förrän idag. Jag hade exakt 50 minuter på mig att få till egen träning. De 50 minutrarna uppstod mellan två klienter. Ingen tid för ombyte i flera lager eller att vänta in Mr Garmins satellitkontakt mao. Hoppade upp på bandet och joggade upp i tre kilometer. Lätta ben. Så löjligt lätta ben. Sprang sedan de där fem kilometrarna på under 22 minuter. Och det utan att förta mig (borde ha sprungit snabbare :-)). Joggade sedan ner två kilometer och så hade jag ändå ett par minuter tillgodo upp till 50 minuter. Perfekt:-) Förvånad? Ja och nej. Det är precis såhär min löpning har sett ut det senaste. Ena dagen är benen lätta, pigga och springsugna. För att nästa dag totalstrejka, väga bly och inte alls vara med på noterna.

Hursomhelst njöt jag i fulla drag av snabbheten idag och det var en upprymd mamma som hade med sig barnaskaran på den årliga julgransplundringen på Mannheimer Swartling Advokatbyrå ikväll. Dans kring granen orkade benen tydligen också med. Kul att träffa mina gamla kollegor i sammanhang där det faktiskt går att föra en konversation. Numer träffas vi ju oftast i träningskläder och då är det mest jag som pratar :-)

Nu laddar jag för morgondagens roligheter; dels releasen av GirlsWellnessAcademy (kommer att bli awesome), dels tre långa backar om vardera 1,2 kilometer (kommer att bli jobbigt).

20150113-212733.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den här bilden är från en annan dag och ett annat träningspass. Det blev ingen bild idag. Borde ha tänkt på att fota när jag hade ett par minuter tillgodo men var för upptagen med att njuta av afterrunkänslan just där och då.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>