En bättre onsdag

20150114-214101.jpg

 

Kände att jag behövde en extra grym start idag och gjorde min superpowersmoothie för att ge mig själv bästa möjliga förutsättningar att göra den här dagen så bra som möjligt. Mixa en halv avokado, en halv banan, några bitar frusen (hackad) grönkål), en näve färsk babyspenat, ca en dl mjölk (jag hade hälften mandelmjölk och hälften kokosmjölk), en förp kvarg 150 g persika/passion. Toppa med färska blåbär, kiwi, chiafrö, linfrö, pumpakärnor och valnötter. Supergott. Superfräscht. Supernyttigt.20150114-214116.jpg

Efter morgonkarusellen med barn och en klient var det dags för egen träning. Sjukt jobbig egen träning dessutom. Om snabbdistansen kändes lätt igår så kändes långbacken jobbigare än jobbigaste jobbiga grejen. Slet och rev mig upp för backen – som visade sig vara 1,5 km lång – tre gånger. Backen var indelad i tre etapper. Den första delen, ca 700 m är lite flackare (fast ändå klassificerad backe snarare än motlut), sedan följer en medelbrant lutning på ca 500 m. Backen avslutas sedan med en brantare del på ca 300 m. Jag skrek och gormade där under avslutande delen av backen. Frustade, spottade, kved. Slet, rev och drog. Tur att det var en lång väg tillbaka till foten av backen igen så att jag kunde rulla ner…
20150114-213016.jpg20150114-213031.jpg20150114-213002.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Efter duvningen i backen, en rejäl lunch och några klienter senare var det så dags för dagens höjdpunkt; nämligen releasen av StrongGirlsChallenge. Härligt att vara igång! Nu ser jag fram emot att möta våren med massor av träningssugna tjejer på tisdagar (Mappies 9.00 och Mamas 10.30), onsdagar 19.00 och söndagar 15.00 (alla). Anmäler er gör ni på de olika kursernas länkar på www.girlswellnessacademy.se

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>