Hej sol, bad och semester

20141230-221713.jpg

20141230-221629.jpg

20141230-221527.jpg

Sol, bad, lek och häng med familjen är det som väntar en vecka framöver. Så himla härligt. Planet lyfte tidigt imorse så vi har förutom att ha rest i en halv dag hunnit med sen lunch poolbad, relax på rummet samt middag här på Teneriffa och playa Las Americas.

Och jag säger bara: solljus! Känslan när jag vände min bleka och ljustörstande nuna mot solen var så obeskrivligt härlig. Först nu förstår jag i vilket behov jag faktiskt är av den här ljusterapin :-)

Här kommer vi att trivas. Perfekt hotell för barnen med bra pooler, mycket aktiviteter och nära stranden. Perfekt för mig och Henric med löparvänliga strandpromenaden precis utanför rummet och bra restaurang. All träning den här veckan kommer att bedrivas utomhus. Löpningen naturligtvis. Men även styrkan. I bagaget ligger nämligen trxen och ett gummiband. Resten av redskapen tänker jag leta upp i den naturliga terrängen :-) Och rörligheten, ja den blir självfallet att njuta av på strandkanten.

Underbara, härliga och välbehövliga semester!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>