Ingen annan än den vanliga träningen idag :-)

En lugn tia tillryggalades denna morgon under lyssnande till maratonpodden. Trebarnsmamman och reklamkvinnan Tove Langseth började springa för några årsedan genom att anta en utmaning i jobbet. I senaste avsnittet av podden berättar hon om hennes fascinerande resa till en av Sveriges främsta kvinnliga maratonlöperskor. Lyssna och inspireras!

Denna lugna tia efterföljdes av ett löpstyrkapass på TFC. Enbensknäblj, ”höftvick”, dynamiska ryggresningar, plankan med axelklapp, benindrag på boll, armhävningar, höftlyft och axelrotationer avlöste varandra i olika superset. Avslutade med några yogainspirerade rörlighetssekvenser.

Sedan blev det kombinerad jobb- och kompislunch med Marcus. Hinner ju inte ses så ofta nu när han bor i Stockholm så vi hade mycket att avhandla. Ber att få återkomma med ett gemensamt träningsevent vi är i färd att planera. Kommer bli så bra!

I detta nu – precis hemkommen från jobb på TFC ska allt handla om soffhäng med Henric. Vi ska slappa ikväll. Jag upprepar. Vi ska slappa ikväll. Vet ärligt inte om jag kommer ihåg hur man gör. Men det blir att öva på det idag :-)

Ha en fin kväll vänner. Det ska jag ha.

IMG_5757

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>