Juligt fys och hjärtligt mys

Började dagen med löpklienter och blodsmakande intervaller. Ja, inte för mig då. Gällande egen ansträngning höll jag mestadels till bland hantlar&stänger. Även om passet avslutades med några 30/30 intervaller i maxfart på löpbandet. Följde upp det hela med lite styrketränade klienter vilket också satte punkt för arbetsdagen och två dagars ledighet.

Därefter har allt handlat om juligt mys med barnen och familjen. Systrar och föräldrar har anlänt och vi har käkat tomtegröt&skinkmacka. Slagit in julklappar. Och spänningen är total bland stora&små.

Imorgon ska jag tassa upp riktigt tidigt för att smyga fram paket under granen. Något till alla. Ta en kopp glögg. Kliva i löparstassen för att ge mig ut på en julrunda tillsammans med grannen, vännen och namnen Marie. Därefter hem för att väcka barnen, Henric, pappa, syrran och svågern med pepparkaka, glögg och paketöppning vid granen. Sedan kommer resten av släkten och så kan festligheterna (eller kaoset beroende på hur man ser på det) ta vid.

Jag älskar julen!

20141223-202504.jpg

20141223-202513.jpg

20141223-202524.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>