Fest i löparskor och hemma

Löparskor eller heels. Löpning eller fest. Ja, så ser mina dagar ut just nu. Först ut och frusta och snora i löpspåret tillsammans med klienter för att sedan svida om till festblåsa med piffig look. Kontraster. Idag reggade jag 25 km. Ihopsamlade på många timmar och många pass. Men 25 km är ändå 25 km. Och då smakar glögg, tomtegröt, skinkmacka, pepparkakor och knäck alldeles utmärkt tillsammans med fina vänner.

Imorgon blir det blandat löpning och styrka med klienter. Först ut är min supersnabba klient Ola – en av Sveriges främsta motorcrossförare – som jag tränar i uthållighet. Han tänker bli ännu bättre på att köra motocross genom att förbättra sin allmänna uthållighet. Och vi är på god väg.

I den bästa av världar hinner jag klämma in ett eget styrkepass mellan klienterna också. Vi får se hur dan före doppardan utvecklar sig.

Vänner, det är julafton om två dagar! Var tog december vägen? Och var är julstämningen? Förmodligen där snön är…Längtar efter vitklädda granar, ljuset från snön och knarr under löparskorna. En annan sak: glöm inte att träna på julafton! Det är underbart. De senaste åren har jag sprungit långpass innan jullunchen. Så kommer det inte att bli i år. Men en tidig morgonjogg innan vi väcker barnen för morgonpaket och julaftonsmorgonmys vid granen är redan bokat.

20141222-223843.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>