Hang in there

Denna dag. En kamp. Ser faktiskt hyfsat pigg ut på utsidan. Är löjligt trött på insidan. Förvånad över hur väl mitt yttre ändå har maskerat denna massiva trötthet som belägrat mitt inre. Behöver sömn och någon timmes lugn&ro. Sedan ska förhoppningsvis in- och utsida matchas igen.

Ni vet hur det är att ha riktigt kul. När allt bara är tjo&tjim. Smutt&gott. Så har det varit för barnen denna helgen. Och mig med för den delen. Bara kuliga saker. Hursomhelst,det här med att ha riktigt kul. Och maxa det kuliga,  får sina konsekvenser när det kuliga får ett abrupt slut genom att det blir måndagsmorgon med allt vad skola, läxor, prov, tidig uppgång och gröna smoothies till frukost igen (:-)) innebär. Verkligheten kan vara brutal ibland. Ja, som ni förstår var det inte den mysigaste morgonen jag haft med barnen…

Nej, du får inte ha Herkules t-shirten på dig denna fjärde dagen på rad

Nej, tyvärr det serveras inte köttbullar, prinskorv och pannkakor med grädde&sylt idag.

Nej, du får inte somna om. HALLLÅ, är ni vakna?

Nej, har du glömt din cykel ”någonstans”. Hinner INTE skjutsa

Nej, nej, nej. Där gick nia ögon ihop utan att det här blogginlägget hann färdigställas.

Vi får höras imorgon…

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>