Gladiatorhelgen är slut

 

20141123-232916.jpg

20141123-232923.jpg

 
20141123-232900.jpg20141123-232937.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hemma i Billdal igen. Efter en underbar helg i Sundsvall. Min grymma vän Marcus (eller Hercules :-)) hade dels fixat VIPbiljetter till oss, dels ordnat så att barnen fick hänga backstage med alla gladiatorer i pauserna mellan inspelningarna. Dessutom var han helt outstanding i sina tävlingsgrenar. En bättre vän och gladiator helt enkelt. Jag och syrran hade en bunt lyckliga och nöjda ungar med oss hem. Kanske lite trötta. Precis som mammorna. Men annat hade nästan varit konstigt efter en helt fullspäckad helg med massa skojigheter.

På bilderna ovan spottar ni först mig och Tessan i respektive vid sidan om ”hjärtat” utanför vårt hotell. Dessa poser satte punkt för en underbar morgonjogg i (för mig) årets första snöfall. Vi hann dessutom ut före soluppgång och sprang i ljuset av snöfall, adventsbelysning och Tessans pannlampa; morgonjoggsmagi.

På de undre bilderna är det inte lika harmoniskt. Däremot lika energifyllt. 130 kg El Gringo lyckades fånga Axel och Isak kastade runt med dem som små vantar. Leendet på grabbarna satt kvar i flera timmar efter denna drabbning.

Nu är jag slut som människa för den här veckan. En god nattssömn får ladda om batterierna inför en fullspäckad jobbdag imorgon.

Egen träning kommer det såklart också att bli i nästa vecka. Kommer sätta planen för denna imorgon.

Nu: sömn.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>