Fall in löv

20141026-215204.jpg

20141026-215216.jpg

20141026-215226.jpg

20141026-215236.jpg

20141026-215251.jpg

Personlig träning i min trädgård. Och ja, jag vet att det behöver krattas löv. Men nu är det så att jag har viktigare saker för mig. Nämligen att träna människor i syfte att bli starkare, snabbare och snyggare. Idag var det bl.a. Hannes tur. Och hon ”made time count” under träningstimmen som idag innehåll en del smidighet, en del styrka och en del kondition.

Efter förmiddagsjobb och annat fix förberedde vi kvällens middag. En riktig familjefavorit: mustig älggryta med bl.a. svamp och rotfrukter. Vi är bortskämda med leverans av älgkött från Slätta. Det är något speciellt med att äta kött som jagats, omhändertagits och levererats av någon i familjen. Känns bra helt enkelt.

Utöver själva inmundigandet av den här magiskt goda grytan har allt handlat om onlincecoachning av mina klienter som får sina tjänster levererade på det sättet.

Men nu ska jag krypa till kojs. Tillsammans med min vetevärmare. Årets bästa köp – so far. Värmer den i micron i tre minuter. Lägger den sedan på iskalla fötter, händer eller stela kroppsdelar. Amazingly skönt. Och så relaxing. För oss frysare.

Min dag imorgon börjar på bästa sätt; löpcoachning med P. Som ska springa 12 km!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>