Veckans träning

20141023-214443.jpg

20141023-214451.jpg

I måndags vilade jag helt från egen träning helt. Fullt fokus på andras muskeltillväxt, uthållighetsförbättring och smidighet.

I tisdag blev det många kilometer med klienter. Men i för mig riktigt lugn fart.

I onsdags sprang jag 15 km. Med inslag av 3 x 2 km i tröskeltempo. 1 km lugn jogg mellan trösklarna. Märks att jag inte kört så mycket kvalitet den senaste tiden. För jag blir rätt trött av de här passen. Men jag vänjer mig nog snart igen :-)

Idag blev det 8 km jogg som uppvärmning inför stundande benpass. Ett benpass där jag som vanligt fokuserade på basövningar. Avslutade med 10 st 30/30 intervaller i crosstrainern. Jag hade outtömliga energier idag; hade det inte varit för att jag hade en annan tid att passa hade jag nog kunnat hålla på hela eftermiddagen. Never waste good energies. (Även om det var obeskrivligt skönt att sätta sig tillrätta i biomörkret med dricka och popcorn för att spana in nya LasseMajafilmen med resten av familjen.)

Imorgon blir det dynamisk stretch. Kanske jobbar igenom ryggen på en lucka i schemat mellan två klienter. I övrigt blir det dock lugna gatan på träningsfronten. På lördag planerar jag att springa långpass. Och på söndag blir det vila. Har du planer för din träning?:-)

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>