Dagen efter hippan…

20140908-223705.jpg

20140908-223718.jpg

 

The day after hippan. Så lycklig över min dag tillsammans med bästa vänner och bästa syrrorna. Kunde inte ha blivit bättre! Och allt helt i min smak med rörelse, god mat, umgänge, samtal om livet och tid att bara hänga runt.

Idag var det dock back in business som gällde och det var full fart på alla fronter. Inte minst min egen träning. Sju kilometer löpning blev uppvärmning till tung överkroppsstyrka. Tung löpning och ”lätt” styrkepass. Underskatta inte uppvärmningens betydelse för prestationen under den kvalitativa delen av passet. Att vara riktigt uppvärmd gör skillnad, inte bara ur skadesynpunkt. Jag upplever ofta att de bästa träningspassen föregås av en bra uppvärmning där man redan inledningsvis bestämmer sig för att ta i lite extra.

Fokus på rygg och bröst under dagens pass. Känner att jag utvecklats mycket i bänkpressen det senaste. Och det är ju alltid kul :-) Var faktiskt otippat stark i det mesta idag (gårdagen till trots). Nu laddar jag för tisdagens jobb, aktiviteter och bröllpsfix. En dag i sänder fram till lördag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>