Coming home

20140831-204313.jpg

 

Borta bra men hemma bäst! Så underbart att bli upphämtad av Henric på flygplatsen för att sedan komma hem och bli bjuden på en underbar middag. Jag har det bra.

Den här dagen har i princip enbart bestått av resande men jag hann med en sista jogg i Palma den här morgonen. Tidigt. Eller sent. Beroende på hur man ser det. Det var forfarande nattmörker över Palma när jag begav mig iväg ut på spring den här morgonen. Och jag mötte hemsläntrande från stadens alla baren och klubbar. De skrattade gott åt mig när jag präktigt joggade fram där mellan pumps, ölburkar och skränande partypeople. Skrattar bäst som skrattar sist :-) En härlig morgonmil blev det hursomhelst. Och den gjorde gott för ben som sedan spenderat hela dagen sittandes på flygplan och flygplatser.

Imorgon börjar en ny vecka. Igen. Och den är som vanligt fulltecknad med jobb och annat kul. Imorgon väntar bl.a. en mycket spännande och intensiv dag. Ni kommer såklart att få veta mer om det imorgon.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>