I Palma

Sitter i sängen och summerar en underbar första dag i Palma. Helt klart värt uppstigning kl 04.00 i Göteborg för att hinna med flera timmars solbadande och långlunch på hotellets takterass, träningspass, strosande på stan och en underbar tapasmiddag (bl.a. en auberginecarpaccio som var superb). En grym start på Palmahelgen helt enkelt.

Imorgon startar jag med morgonjogg innan det blir avfärd till en beachclub i Illetas. Där ansluter även Hillevi. Morgondagen känns redan helt underbar :-)

IMG_1056IMG_1058IMG_1066IMG_1083

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>