Stressed out – for nothing

20140630-163355.jpg

 

Hade ett schema för den här dagen som planerats i detalj. All logistik med klienter, barn, egen träning, energi osv. Ett schema och en plan som tagit mycket tid i anspråk samt stor möda att få till. Allt gick enligt plan och jag vinkade hejdå till dagens sista klient samtidigt som barnen levererades till Slottsskogen för avfärd till Centralstationen. Skyndade på barnen med alla väskor och kände mig så nöjd över att allt klaffat såsom tänkt. Hitintills skulle det visa sig. Vissa saker går dock inte att styra över. En sådan sak är tågförseningar. Idag en försening som till slut blev tre (!) timmar. Så i stället för en kväll i Stockholm blev det en evighetslång väntan på en överbefolkad centralstation. Surt. Försökte att göra det bästa av situationen; dubbelfika, spel och annat barnanpassat tidsfördriv :-) Men som vanligt är det ingen ide att sörja eller gräma sig över saker som inte går att påverka. Och i detta nu är vi äntligen på väg. Imorgon blir det hursomhelst långfrukost på stan efterföljt av Gröna Lund i sällskap av Miranda :-) Dagen avslutas sedan med att möta upp Henric för att sjunga med i kvällens Allsång på Skansen :-)

Mitt tålamod med den här förseningen lades till grund på träningen idag. Är så glad att jag maxade in den. Hysteriskt tight att få till men så värt. Idag fokuserade vi på ben. Älskar att träna ben! Särskilt nu när jag inte behöver oroa mig för att ha tunga ben på löpträningen :-) Träningen kan numer – iaf behjälpligt – bedrivas med två fötter. Någon maxbelastning med fria vikter är det ännusänge inte tal om. Men med lite stabiliserande hjälp går det alldeles utmärkt att träna det mesta. Löljigt glad för detta!

På bilden ovan tränas bakdelen (min hade inte mått dåligt av att växa till sig lite :-)). Det är faktiskt en av favoriterna för gluteus (rumpmuskeln). Får alltid bra kontakt i den och jag känner redan nu hur träningsvärken smyger sig på. Så nice.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>