Gör mig redo för utflykt till huvudstaden

Typisk förberedelsedag idag. En typiskt förberedelsedag för mig innebär ofta att jag gör en massa saker samtidigt utan att egentligen bli färdig med något på direkten. Men jag syr ofta ihop det at the end of the day. Och precis så är det just idag. Jag vandrar runt mellan halvpackade väskor, tvätt som väntar på att bli hanterad och nedpackad i just de där väskorna, datorn för jobb, tvn för fotbollen och skafferiet för lite godsaker. En sådan här dag är det helt uteslutet att träna. Klädsel utgörs uteslutande av mjuka och oömma saker som gärna får fladdra kring ben och armar. ”Lufthål” och fläckar välkomnas. Håret mosas ihop till en stor boll och fästs mitt på huvudet. Älskar dessa dagar. Dagar som barnen kallar mig ”fågelskrämman” :-) Dagar som dessa när jag inte lämnar huset. Eller ens öppnar dörren om det ringer på :-)

Hursomhelst. Efter sisådär fem klienter och en timme egenträning, bär det imorgon av till Stockholm med Alice och Isak för några dagars semester. Vi ska bl.a. till Gröna Lund, Allsång på Skansen, Vasamuseet och Rosendahls trägårdar. Blir en del träffar med vänner också.   Såväl Miranda som Marcus har lovat att underhålla oss i veckan. Kommer att bli great.

Egen träning blir en utmaning att få till nu när jag inte kan springa! Men jag har lyckats planera in ett styrkepass precis innan vi åker i morgon och ett styrkepass på fredag (efter vi kommer hem från Stockholm och precis innan vi drar med alla fyra barnen samt båda syrrorna med familjer till ett hyrhus i Danmark :-)). Väl i Stockholm blir det att utmana musklerna med hjälp min ständiga följeslagare på alla resor: trxen. Funkar ju rätt så bra nu när jag kan stabilisera med vänsterfoten igen.

IMG_7146

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>