Dop(p)

20140629-010521.jpg

Min älskade systerson (en av tre sådana) Lucas döptes idag i Mobackens kapell utanför Tidaholm. En fin ceremoni. Känslosamt för en storasyster att se sin yngsta syster kärleksfullt betrakta sin förstfödde bli besjungen och varsamt baddad med dopvatten på hjässan. När sedan solisten sjöng Kärleksvisan av Sarah Dawn Finer, strilade tårarna okontrollerat nerför kinderna.

20140629-010333.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Från dop i Tidaholm till födelsedagsfest i Vallda Sandö. Vår fina vän Peter fyllde år vilket firades med god mat, god dricka och massor av trevliga människor. Bäst av allt var att jag, Becka och Marie satt och pratade. Länge. Utan att avbrytas av vare sig ungar eller annat. Njöt i fulla drag av detta samt av det faktum att vi satt ute till klockan var över midnatt.

Hursomhelst. Före alla ovan nämnda aktiviteter startade Henric och jag dagen med träning. Han i gymet och jag i bassängen. Idag låg mitt träningsfokus på lågintensiv långlöpning. Och det blev till slut 1 timme och 50 min spring i bassängen. Inte optimalt att träna i inomhusbassäng på en lördagförmiddag med regnoväder; det var väldigt trångt och allmänt brötigt i vattnet. Kändes ungefär som starten i Göteborgsvarvet. Sprang sicksack och parerade fötter och armar till höger och vänster. Men allt går om man vill. Och jag vill. Det händer liksom inte att jag avbryter ett pass för att omständigheterna inte är såsom jag har planerat. Bara bita ihop och le åt alla bombenhoppande youngsters och sluggande simmare. Det är ju för tusan jag som är malplacerad. Inte dom :-)

Foten är glädjande nog väldigt mycket bättre. Från att knappt ha känt någon förbättring alls på flera veckor. Till att kännas knappt ingen smärta alls på några dagar! Men det är nu det gäller att ha is i magen. Inte bli carried away och överbelasta bara för att den inte gör lika ont eller är lika svullen längre. För tillfället känner jag mig dock tillfreds med träningen. Så även den träning som hittills bedrivits under skadeperioden. Jag har tränat det som gått att träna. Och verkligen gett järnet på alla pass (nästan mer fokuserad än vanligt). Känner mig till och med i rätt bra form :-) Helt klart en beroendeframkallande känsla! :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>