Ben och rörlighet

20140626-165247.jpg

 

Ben- och rörlighetspass idag med en fot som är betydligt bättre. Jag jublar. Inläggen som jag låtit gjuta på Löp&Sko har verkligen förbättrat situationen betydligt. Med inläggens hjälp kan jag stabilisera bättre och halta mindre. Känns som att jag transporterar mig med vindens hastighet nu när jag inte släpar benet bakom mig hela tiden.

Jag jobbar verkligen alldeles för mycket just nu. Men jag tycker det är så kul! Och jag har SÅ svårt att säga nej såväl till nya som ”gamla” klienter. Och när jag inte jobbar har jag huset fullt med vänner och ungar. Precis så som jag vill ha det. Men det är ett evigt pusslande med schemat och det känns som att jag är ständigt på språng och ifärd med att göra någonting. Tror det blir bra med ett par dagars miljöombyte i nästa vecka :-)

Benpasset idag blev en höjdare. För det är faktiskt så att det är enklare att träna just ben när båda benen går att använda (ja iaf någorlunda :-)). Rörlighetsträningen idag fokuserade på bröstryggen. En av mina stelare kroppsdelar. Så skönt att få till en bra stretch av den. Känner mig mer följsam och mjukare i hela kroppen när den är rotationsmedgörlig.

Något jag dock slarvar rejält med är sömnen. Och så även denna dag. Imorgon ringer klockan 05.00. Bäst att borsta tänderna nu. Ska göra det med vänster hand tror jag. För att känna mig lite extra nöjd dagen&livet :-)

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>