Började och avslutade dagen med havsutsikt

 

20140625-232735.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denna vy startade min dag hos en klient. Vi körde ben utomhus i hennes trädgård. Hur nice! Imorgon kör vi överkropp på en lekplats i närheten. Och detta för att barnen ska roas under tiden hon tränar. Allt går att lösa med lite flexibilitet och kreativitet.

20140625-223521.jpg

 

Denna vy ”avslutade” dagen. Bilden är tagen kl 21.00 strax efter middagen på Hamnbryggan i Träslövsläge. Innan hemresan mot Göteborg blev det dock ett kvällsdopp. För barnen. Inte en chans att jag skulle hoppa i vattnet sådär på kvällskvisten när allt man längtar efter är raggsockorna och en varm filt :-)

Emellan de båda bilderna hann jag njuta av Slottsskogen, TFC och lite trädgårdar i västra Göteborg. Och ja, en kort löptur i västen har också glatt mig idag. Kort och intensivt pass: uppvärmning efterföljt av 10 x 1 min intervaller samt lite nedvarvning. Fick upp pulsen rätt rejält, vilket var målet med dagens ”löpning”. Skönt. Men jag längtar efter att ”på riktigt” och med full kraft blåsa ur kroppen med blodsmakande intervaller. Känns som att jag har en bit kvar fram till dess. Kanske därför som jag tillåter mig själv att längta. I vanliga fall bävar jag i dagar före den typen av drabbningar :-)

 

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>