Full house

Min dag alltså. Helt crazy. Fattar inte hur jag orkar :-) Ibland orkar jag faktiskt inte med mig själv. Denna dag hade kanske funkat om allt gått enligt plan. För så är mitt schema upplagt just nu. Ja, alltså det är så tight att ingen missberäkning kan ta plats. Idag hopade sig missberäkningarna på varandra!

Det började bra med leverans av kidsen till respektive sommarläger och jobb på TFC. Därefter skulle Alice med vänner till simhallen ni vet. Simhallen i Åby var tyvärr stängd eftersom det nu är sommartider som gäller. Besvikna ungar gjorde att jag styrde kosan till Lerum och vattenpalatset. STÄNGT pga. reparation. WTF. Nu hade alla dessutom hunnit bli vrålhungriga. Efter samråd beslutade vi oss för att åka till ett aktivitetscenter på Backaplan som kompensation för det uteblivna badet (min egen träning var ju goodbye för längesedan). Jag hittar dock verkligen inte på Hisingen. Körde typ fel hela tiden. Vände, gormade, letade, frustade, hungrade ihjäl – typ. Körde till slut in på Kvilletorget (!) för lunch. Men hallå. Nu måste jag ju snart hämta barnen på sommarlägren! Skynda er ungar! Massa hundralappar fattigare och med kraftigt reducerad ”lektid” fick vi tillslut till vår sommarlovsaktivitet (minus träning).

Kvällen blev iaf väldigt bra. Även om det var fullt hus. Våra barn och sex kompisar till dem. Därutöver syrran, svågern och kusinerna Anton&Vilmer på besök. Föräldrar som kom&gick för att hämta och lämna barn :-) Men jag älskar verkligen att ha mycket folk och barn hemma. Särskilt i vardagen när kraven generellt är lägre. Vi käkade en middag på temat ”man tager vad man haver”: varmrökt lax på ett fat, alla grönsaker och bönor man kan tänka sig i en skål samt kalla såser. Och en stor portion jordgubbar.

Imorgon är en annan dag. Fullt fokus på jobb och förhoppningsvis vattenlöpning. På kvällen är planen middag i Varberg.

IMG_3575

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sambon, syrran och svågern från 2013 års upplaga av Sommartåget: en av årets bästa löpturer!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>