Ljuvliga dagar

20140622-225959.jpg

20140622-230011.jpgJ

En jobbmorgon i världsklass inledde denna dag. Strålande sol, ett utegym (i form av en fantastisk terass) med utsikt över havet vid Särö Västerskog. Och så jag och min kund K. K som tillsammans med sin familj enbart bor i Sverige på sommaren och som jag då har förmånen att träna. Och när hon är i Sverige vill hon träna mycket; ser fram emot många morgnar tillsammans på hennes magiska terass och ”gym” :-)

Egen träning har det också blivit. Raka motsatsen till den nyss beskrivna morgonen. Skärskådade lampsken. Blå Iprenmannenväst och blekt skinn. Nära vatten iofs. I vatten närmare bestämt. Vatten som luktade (och smakade!) klor. Så totalt oglammigt och helt omöjligt att romantisera kring. Nä, här finns inget annat att ange eller beskriva än den bistra, kalla, och enformiga träning som kallas vattenlöpning. Den funkar dock bra och fyller en viktig funktion i mitt liv just nu. Så alldeles oavsett är den en keeper. Änsålänge.

Familjetid och häng med vänner har det också blivit. Grill och en massa mysiga saker hanns med hemma hos Becka&Kalle i eftermiddags. Barnen lekte så idylliskt i trädgården medan vi föräldrar drack rose, käkade grillspett och talade i mun på varandra. Älskart!

Imorgon börjar en ny vecka igen. Tennisläger och ridläger (bl.a.) för ungarna. Mycket jobb och mycket träning för mig. 40-årsfest och dop i helgen. Det här kommer bli en bra vecka :-)

Ni har väl bokat in era träningspass i kalendern!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>