Tar det lugnt och käkar bullar och godis

Jag gör ingenting. Om nu ingenting är att sitta i en soffa och stirra i en tidning eller på en skärm. Till detta ingenting serveras fluffiga och krämiga kolhydrater blandat med mindre hårda&mjuka kolhydrater ur färgglada påsar. Känns bara så helrätt idag. Och jag njuter i fulla drag. Älskar verkligen bullar, godis och choklad. Och när jag äter det så blandar jag aldrig in dåligt samvete. Däremot är jag noga med att inte äta det så ofta att kroppsmassa börjar produceras av energin från dessa närlingslösa ”livsmedel”. Men ibland finns det inget som går upp mot en påse godis. Och gärna tillsammans med resten av familjen under en filt i soffan. Idag är precis en sådan dag.

Lugnet och energin som samlas idag tänkte jag använda bl.a. använda till nästa veckas träning. I stora drag tänker jag mig:

sön: långpass vattenlöpning 2 h

mån: styrka med intervaller i armcykel

tis: vattenlöpning, intervaller

ons: testa foten med lätt cykling

tor: styrketräning med puls

fre: vattenlöpning, distans

lör: vila

sön: långpass vattenlöpning

20140621-175757.jpg

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>