Äntligen maratonfokus

20140530-222451.jpg

20140530-222545.jpg

 

Bättre sent än aldrig! Men nu är det fokus på maraton och löpning. En dag är bättre än ingen dag resonerar jag. Sitter och laddar med två grymma löpare och vänner; Viktoria och Marie

Det hela började med tidig morgon. Brakfrukost med Henric. Packning. Iväg till flyget. Storlunch på flygplatsen. Gofika på planet. Sedan mötte Henric och jag upp Viktoria, Marie och Patrik för pastaparty på Stadion. Sedan hem till övernattningslägenheten för ytterligare påfyllning. Som ni ser har vi tömt alla skålar och påsar vid det här laget. Nu blir det att borsta tänderna ordentligt…

Imorgon är det så äntligen dags att springa maraton igen. Och det ska bli så fasligt roligt. Stort underskott på sömn men stort överskott av energi. Så det går förhoppningsvis jämnt ut. Kul ska det iallafall bli. Kroppen får bestämma hur upplägget ska se ut under loppet. Tänker inte pressa om jag känner mig sliten. Men får jag feeling kör jag på. Hur det än blir med den saken kommer det bli ett av årets mest minnesvärda långpass.

Hörs imorgon!

2 Comments

  1. Lycka till!!
    Jag kör mitt första marathon och tycker det ska bli superkul!!

    • traningsguiden

      Grattis till din fina prestation! Well done!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>