Skön seghet

Dagens enda rörelse blev en lugn mil på välkända stråk. En mil för att andas in ny inspiration inför hedersuppgifterna på torsdag. Och för att andas ut lite stress. En mil för att rasta benen och bryta orörligheten vid dataskärmen.

Skön seghet i benen idag. Skön därför att det passade mitt humör. Skön därför att energin ändå fanns där. Skön därför att det bara var en kravlös jogg som gjorde precis det där som brukar hända när jag springer; nya idéer, glada tankar, mer energi – reloaded så att säga. Och som i ett trollslag producerades sedan talarlistor, introduktioner, planeringsschema etc. på löpande band.

20140527-224047.jpg

 

Löpning gör något med mig. Jag blir en bättre version av mig själv.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>