”Ny” kvarg

20140526-212516.jpg

Den här produkten är sänd direkt från fitnesshimlen.

Jag talar allstå om en ny supergod kvarg (alla tre smakerna). Förpackningen är lagom stor (150 g). Den är proteinrik (16,5 g per förp.). Och innehåller inget tillsatt socker. Dessutom perfekt krämig i konsistensen. Jag äter den som en del av frukosten (blandat med naturell yoghurt, keso, frön, nötter och mysli), mellanmål (med kolisar om jag ska eller har tränat eller ägg alt nötter/frön om jag inte har eller ska träna) eller som ett kvällsmål innan läggning. Storgillar dem som ni förstår. Enda problemet är att de är slut överallt.

Imorgon ska jag pröva att frysa den med en sked eller glasspinne nedstoppad. Kanske till och med är godare än min banan- och avokadoglass? Sannolikt inte :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>