Kärlek och lakrits

20140526-211245.jpg

 

Imorgon gifter sig två fantastiska människor med varandra. Två människor jag älskar och står nära. Och jag har äran att få vara en del i detta. Fokus på kärlek just nu. Och hur stressigt livet än må vara från tid till annan sätter det saker&ting i perspektiv. First things first. Typ. Förväntningarna, längtan och pirret inför morgondagen är på plats. Toastmasteriplanen satt. Kläderna är framlagda. Nu blir det ett försök till avkoppling innan morgondagen och d-day tar vid.

I den bästa av världar hinner jag en morgonjogg imorgon. Hade varit toppen att få rasta benen en aning. Ska ju trots allt springa ett maraton på lördag. Men det känns fortsatt långt borta (läs: två dagar :-)). Energipåfyllningen går däremot som en dans. Undrade precis vem som ätit upp all lakrits i godisskåpet. Hmm. Bara jag hemma. Oops. Jag behövde nog de där godisarna. Kreativiteten har i alla fall flödat hela kvällen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>