High speed living

20140525-200558.jpg

Livsintervall. Ja, så känns det. Tempot i mitt och sambons liv kan liknas vid en 100 m sprint. Kommer inte att kunna hålla det här tempot särskilt länge. Tur då att det lugnar sig om ett par veckor:-) Har galet mycket roliga saker under de här kommande veckorna men tiden räcker liksom inte till för allt. Egentligen. Vill ju försöka njuta lite av allt det roliga också. Fokus under kommande vecka blir att rodda runt klassfester, diverse avslutningar på aktiviteter, klienter och livet i allmänhet. Veckans höjdpunkt och huvudsakliga fokus är dock Rebecka&Calles bröllop. Såklart. Där och då vill jag att tiden stannar en stund. För att tillsammans med dem fira deras kärlek och stora dag. Ser verkligen fram emot detta!

Fick så äntligen till ett löppass idag. 2,5 km uppvärmning och nästan lika lång nedjogg. Däremellan fem lite snabbare kilometer. Slet i värmen men det kändes riktigt skönt efteråt. Promenaden med barnen och sambon till vallokalen med efterföljande grillmiddag var annars dagens bästa (och mest avkopplande) stund.

(Efter bröllopet blir det flyg till Stockholm för att springa maran. Men det ligger ännu sålänge långt ner på to do-listan…)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>