Träningen som inte blir av


20140524-231720.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bilden togs efter ett träningspass under förra veckan.

Jag kan utan att skryta slå fast att jag har bra disciplin när det kommer till att genomföra min träningsplanering. Det finns (nästan) inga väderlekar som hindrar ett löppass eller allmän lathet som får mig att avstå ett besök i gymet. Däremot finns det saker som är viktigare än att till varje pris genomföra sin träningsplanering. Exempelvis när tiden behöver spenderas på och med familj och nära vänner. Och idag var läget precis så. Min vanliga långpasstid bestod av förberedelse och transport till sonens fotbollsturnering. Och därefter var det mys ihop med våra samt systers barn. (Syster och svåger sprang ju ultramaraton idag.) Det fanns helt enkelt ingen möjlighet – hur gärna jag än ville – att få in någon löpning idag. Det får bli imorgon istället. Men lika glad är jag för det. Och vet ni varför. Jo – skälet till att passet uteblev beror inte på ovilja eller ”slapphet”. Utan pga. att jag prioriterade bort det till förmån för något som är viktigare. I det läget uppsöker inte det dåliga samvetet mig. Jag känner istället ett ännu större sug och efter ett löppass imorgon. Och det är precis vad den här modern önskar sig på Mors Dag (ihop med lite annat :-)).

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>