PT hemma hos

20140523-230621.jpg

Efter en dag på Slätta i ett sorgligt ärende bar det hemåt för ett träningspass med min klient – och numera vän – Kristina. Har tränat henne i snart ett år. Alltid på plats hemma hos henne. Med på bilden är också min hjälptränare och Kristinas smällkaramell till son. Vi teamar bra nu efter ett år av samarbete.

Min egen rörelse summerar jag kort till en underbar morgonproenad med syster Tessan och fotbollsmatch med Kristinas grabbar. Imorgon hoppas jag dock få till löpning i någon form. Men först blir det uppstigning i ottan för fotbollsturnering med Isak.

Sist: stort lycka till önskas syster Tessan och svågern som imorgon springer Borås Ultramaraton. Run happy kära ni.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>