Mot Slätta


20140522-215328.jpg

 

På väg ”hem” till Tidaholm såg det bitvis ut såhär från bilrutan. Alice tog kortet. Älskar färgerna, vidderna och slätterna. Kommer alltid vara ”hemmahemma” för mig.

20140522-215110.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Före hemresan hann jag dock med ett styrkepass för egen räkning. Blandade lite plyometrisk träning med styrka för överkroppen. Fokus på tryck och ”stuns”. Behövde blåsa bort gammal seghet ur benen. Som ni förstår blandades det lite hej vilt idag. Upphopp på låda i kombination med ”joystick” (en magövning), utfallshopp i kombination skivstångsrodd, jämfotahopp i kombination med bänkpress. Djupa knäböj i kombination med djupa marklyft. Ja – inte det vanliga upplägget eller strukturen. Men väldigt kul och lekfullt. Precis vad jag behövde idag.

En annan reflektion från dagen är att döttrarna börjar bli stora. För direkt från träningen för att lämna den ena på stallet för att en stund senare komma hem och se den andra (med ett gäng kompisar) ligga och chilla i solstolarna på altanen. Musiken på högsta volym och saftdrinkar i färgglada glas. Känner att en ny fas i föräldraskapet är på väg att ta form. Välkomnar och fruktar detta på samma gång:-)

20140522-215135.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>