Update

 

IMG_2756
Busy days is on. Hade egentligen en ambitiös målsättning och plan för dagens blogginlägg men livet satte stopp. Och med det menar jag de där oplanerade händelserna som inte går att schemalägga. Hade även en ambitiös målsättning och plan för dagens löppass. Av det blev det heller ingenting. Ber dock att få återkomma i båda delar :-)

Däremot har jag hunnit med att rasta flera klienter i löpspåret, varit delaktig i barnens skoldag som skolan arrangerar varje år (tur att jag har ett flexibelt jobb – hur gör alla andra?) och haft uppstartsmöte med en ny klient.

Imorgon är barnen kompensationslediga pga. ovan nämnd aktivitet. Men med lite knätrolleri har jag ändå lyckats få till en plan som inkluderar ungänge med kidsen, egen träning, ptklienter, födelsedagskalas för barnens kusin och kvällscharkisar med fina vänner. Vi får se hur planen fungerar i praktiken imorgon.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>