Humörhöjande lyft


IMG_1192

 

Startar veckan med egen träning i form av tung styrka. Så amazingly good. Och så obeskrivligt välbehövligt. Kom dit som ett vrak. Kom ut pånyttfödd. Inte ett dugg stark rent objektivt men oj vad jag kämpade med stängerna och hantlarna idag. Och ut kom stressen. Tröttheten. Och lynnigheten.

Surtanten ångade på där i gymet. Frustade. Pep. Gnällde. Klagade. Men så där någonstans i bänkpressen tror jag bestämt att det var. Började en ny känsla av lugn och välbefinnande att infinna sig. Vilken bra dag. Ny vecka. Sol. Roliga jobbuppdrag. Lediga barn. Mysiga middagar med vänner. Livet är bra härligt. Lite pump i axlarna. Justeja, så härligt det är med muskler ändå. Inte bara praktiska. Utan dessutom snygga att se på och sköna att bära runt på. Tror jag lyfter lite till. Lite tyngre. Tar i lite till. Har jag inte lite kvar att ge ändå.

Stort leende på läpparna och ett strålande humör i kombination med härligt tryck i musklerna blev resultatet av dagens styrkepass.

Mina vänner. Vet ni varken ut eller in. Är på ert suraste humör. Eller bara allmänt less. Gå och träna. Hjälper mot det mesta.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>