Saturday fun

20140426-232550.jpg

20140426-232608.jpg

Fantastisk morgon och pt i Slottsskogen med tjejen som alltid ger allt. Därefter vidare till Billdal och löpcoachning i grupp. På bilden ovan ser ni snabba Peter som är på sluttampen av sin sista tusenmetersintervall. Innehållet i dagens pass var:

(i) uppjogg och löpskolning;

(ii) 4 x 1 000 m med 90 sek vila mellan intervallerna; och

(iii) nedjogg och afterruntalk.

Apjobbigt och superkul är de orden som bäst sammanfattar gruppens löpträning idag. De här löparna som snart ska ”examineras” på Varvet om ett par veckor. Nästa vecka kör vi generalrepetition inför loppet iform av ett långpass.

Ett ytterligare ptpass på det, denna gång på TFC, satte punktför arbetsdagen. Därefter hem. Lunch med kidsen som sedan fick med sig den här mamman på eftermiddagsutflykt till lekplats och glasscafe.

Lite barnaktiviteter och köksarbete senare satt vi helt plötsligt med underbara vännerna Gunilla och Andreas och snacksade vid vårt lusthus. Tillsammans med alla barn, närmare bestämt åtta stycken (de har också fyra ungar :-)).

God mat och berikande samtal är däremot det som bäst sammanfattar den kvällen. Umgänge i goda vänners lag är verkligen något jag behöver för att må bra. Och precis lika viktigt för hälsan i sin helhet som rörelse, tunga lyft och god&näringstät mat.

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>