Mycket spring blir det

20140425-213118.jpg

 

Började fredagen på bästa sätt; en kombo av löp&styrekträning med grym klient. 07.00 på löparbanan varje fredag. Samma klient. Samma coach. Samma tid. Samma plats. Vecka efter vecka. Den här tjejen är också väl tränad :-) Därpå följde sedan mer inspirerande löpcoachning. Lade på ytterligare några kilometer i form av egen löpning och vips visade Mr Garmin 32 km. Mr Garmin signalerade också att det var hög tid för ombyte och hämtning av barn för vidare avfärd till klassfest och korta intervaller i form av brännbollsturnering. En riktig springdag med andra ord. Och det fortsätter imorgon. Personlig träning i tidig morgonstund efterföljt av löpcoachning i grupp. Men sedan tar jag eftermiddagen och kvällen ledigt. Det blir utflykt med barnen på och på kvällen ska vi träffa efterlängtade vänner. Äta god mat. Och dricka champagne.

Önskar er en härlig helg! Njut av träning, god mat och energigivande sällskap.

2 Comments

  1. Sebastian

    Grym blogg! Kul läsning. Äntligen hittat någon som kombinerar styra och distans på ett utomordentligt sätt! Kör hårt!

    • traningsguiden

      Kul att du gillar bloggen! Och såklart att min träningsfilosofi faller dig i smaken. Vi hörs :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>