Tung överkroppsstyrka

Idag var det bara roligt att träna. Ja, till och med uppvärmningen kändes kul. Tog i för kung och fosterland i varenda övning. Körde fyra set om sex repetitioner i varje övning. ”Lång” vila mellan seten. Frustade, stånkade och gav till och med ifrån mig ett och annat vrål.

15 kg extra i chinsräcket. Nästa vecka planerar jag att hänga på mig 20 kgs plattan.  Smala och breda roddar i t-bar. Nedåtgående respektive uppåtgående flyes i cable. Bänkpress. Militärpress. Och så en magdödare på det. Tack&hej leverpastej.

20140424-211844.jpg

 

Jag har också haft förmånen att träna en hel bunt härliga människor. Idag mestadels ute. Älskar att ”duka upp” träningsredskap på någon inspirerande plats utomhus för att sedan bedriva personlig träning där. Med frisk luft, funktionella övningar och i bubblan av enbart jag och den tränande. Ibland blir det en skivstång och en bänk. Ibland en trx och en stubbe. Ibland hantlar och en kort sprintbacke. Ett pass är sällan det andra likt. Nya parker, skogar, gräsplättar. Dock alltid med två gemensamma nämnare: målfokuserat och individanpassat. Med andra ord: personlig träning.

Därutöver lunchmöte med ny klient och kvällsmat med en veteran (:-))i samband med coachingsamtal. Två mycket inspirerande och målmedvetna tjejer som jag har förmånen att få samarbeta med. Tacksam.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>