Tröskelpass

Den där vilan igår var ett bra beslut. Vaknade upp som pånyttfödd; pigg, glad och full av energi. Mitt vanliga jag alltså :-) Slösade först med nyvunna energin på barnen och förmiddagens ptklienter. Men efter lunch var det dags för energiuttag till egen löpning som idag bestod av tre delar;

(i) uppvärmning i 30 min;

(ii) löpning på mjöksyratröskeln i 60 min; samt

(iii) nedvarvningslöpning i 10 min

Och passet flöt på riktigt bra. Under kvalitetsdelen sprang jag milen på drygt 47 min och höll det tempot ytterligare ett par kilometer under den timmen tröskellöpningen pågick. Har en skön känsla i kroppen vid löpträningen just nu. Det känns lätt och rytmiskt. Har hela tiden bra energi i kroppen som helhet, kontrollerad andning och skönt tryck i benen såväl i uppförsluten som på platten. Njuter i fulla drag av känslan. Vet ju att det kommer dagar och perioder när benen och kroppen inte är lika samarbetsvilliga.

Lite ptklienter på det. Och sedan dagens stora utmaning: skattedeklarationskurs för egna företagare. Välbehövligt och nödvändigt (men inte superlattjo direkt). Såklart en viktig pusselbit i att bedriva näringsverksamhet. Mycket nöjd ändå när jag lämnade kursen 20.30 – fulltankad med regler om momsredovsining etc. – och styrde kosan mot TFC för att spendera energi på dagens sista klient.

20140423-225537.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>