Helg på en måndag

Började dagen med en lång morgonjogg. Fanns gott om inlagrad energi i kroppen och jag hade inga problem i den delen. Fick lite Malliskänsla när jag tassade iväg i korta tights och t-shirt. Solen sken från en klarblå himmel och jag sprang längs med havet och mötte upp Kristina. Vi babblade bort ett antal kilometer (var tog de vägen?) innan vi skildes åt varefter jag fortsatte samma fina väg hem igen. Hade kunnat fortsätta länge till. Men ibland är det bra att avsluta passen med den känslan. Emellanåt kan jag bli lite frustrerad när jag inte känner mig fysiskt trött efter löpning men inte idag. Kände mig inte ett dugg ”ofärdig” faktiskt. Utan glad och redo för frukost med familjen.

Återstoden av den här dagen har annars ägnats åt matlagning, fix hemma och häng med våra vänner Lina och Peter och deras barn. Tiden flög iväg när vi njöt av snittar och champagne uppe i vårt lusthus  – en favoritplats med härlig utsikt och mysig uteplats. Därefter fortsatte vi att njuta av en magiskt god pulled pork som serverades i pitabröd med tillbehör som cole slaw, grönsaker, rökiga såser, sötpotatispommes och gucaemole. Efterrätten utgjordes av chokladfondant med vaniljglass och hallon.

Imorgon är det så åter dags att inträda in i vardagans kranka blekhet och hantera karusellen med morgontrötta barn, läxor, aktiviteter, jobb, egen träning och hushållsbestyr. Men jag gillar det. Och tur är väl det. För det är ju där livet pågår den största delen av tiden :-)

Gonatt!

IMG_2543

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>