Matlagningslördag

Jag har inte spenderat många minuter ute i det fina vårvädret idag. Dagen har istället ägnats åt matlagning, dukning och allmänna festförberedelser. Vi har nämligen haft fullt hus här ikväll. Vänner och deras barn bjöds på canapeer till förrätt, pulled pork i pitabröd med sallad, sötpotatispommes och hemmagjorda tillbehör såsom cole slaw, barbequesås, garlic mayo och gucaemole. Till dessert serverades chokladfondanter med vaniljglass. Och till kaffet alldeles magisk mörk choklad med havssalt och karamell. Till maten serverades en fantastisk Bourgogne. Har på senare tid druckit mycket franska viner efter en lång period av italienare.

Gillar att göra fint hemma, laga festmat och duka vackert. Önskar att jag hade mer tid för sådant. Men då kanske jag inte hade uppskattat det lika mycket? Idag kändes det hursomhelst helt ok med kökstjänst, alldeles oaktat det fina vårvädret. Jag njöt av att ha tid att skapa canapeer i vårt fina kök och samtidigt lyssna till barnen vårskrik i trädgården. En dag full av hälsofrämjande aktiviteter.

Imorgon är dock ordningen återställd igen. Börjar morgonen med ptklient, efterföljt av löpkursen och sedan ptklient igen. Som sagt. Söndag är det nya måndag.

20140329-233544.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bild från en annan festkväll. Men jag hade samma look ikväll :-)

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>