Magisk morgon

 På bilden nedan ser ni min klient Ingrid. Platsen är Valhalla IP och klockan är ca 7.15. Solen är på väg upp och det är ljumma brisar, klar luft och vårkänslor i omlopp. Och det måste hänt inatt. Igår förfrös jag nästan när två andra klienter under mitt överinseende kämpade utomhus.

Hursomhelst. Imorse var det träningsmagi. Ingrid var taggad. Platsen inspirerande. Vädret oklanderligt. Träningspasset (intervallstege: 1000 – 800 – 600 – 400 – 200 m med en serie helkroppsövningar mellan varje intervall) var superkul och bra – om du frågar mig :-). Skratt, svett och flåsande om vartannat. Ingrid kämpade och slet. Men inget kunde få oss att sluta le. Bra jobbat Ingrid!

20140328-145854.jpg

 

Därefter fanns det utrymme för njutarlöpning (för egen del) innan det var dags att möta upp nästa klient. Lyssnade på Maratonpodden – riktigt bra underhållning för oss som gillar löpning. I senaste avsnittet intervjuar Petra Månström långdistanslöparen Mustafa Mohamed. Går det att inte storgilla honom. En löpare att se upp till på många plan.

I skrivande stund är det dock fredagskväll. Solen har gått ner men morgonsolen lyser fortfarande upp mitt sinnelag. Sju kids är i huset och de har precis utfordrats och har precis förflyttat sig med diverse godsaker till soffan och Let’s Dance. Sambon står vid spisen och förbereder morgondagens middag: pulled pork som vi har för avsikt att bjuda våra gäster på. Själv ska jag nu sippa på lite vin och fixa med nya bokhyllorna i vardagsrummet. Känns underbart att jag liksom kommit dit, ja – att i alla fall ha tid att fundera över att jag ska fixa med dem vill säga :-)

Önskar er en trevlig helg!

2 Comments

  1. Ingrid

    Superkul och bra pass om du frågar mig med! Och träningsvärken är PERFEKT – mör men hanterbar! Magiskt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>