Mycket på en gång

20140325-202425.jpg

Morgonen effektiviserades genom att blanda hela familjens frukost i mixern: banan, avokado, frysta bär, fryst spenat, yoghurt och mandelmjölk. Ett kokt ägg i näven till det och vi har en nyttig, mättande, god och snabb frukost. Dessutom minimalt med disk och plock.

Nu är det mycket på gång. Hinner inte med allt jag vill hinna. Har den där känslan av att ha hundra påbörjade projekt men inget av dem i hamn. Frustrerande. I sådana här lägen gäller det att prioritera. Så, imorse gjorde jag den här priolistan:

Pt-klienternas träning

Förberedande jobb inför möten med samarbetspartners

Skriva föredrag

Nätverksmöten

Marknadsföringsinsatser

Gillar att ha listor att arbeta utifrån. Älskar känslan att bocka av saker som utförts från ”to-dolists” – en sådan gör jag varje dag.

Nu är det ju dessutom snart dags för mig och Susanne att ta med oss ett helt gäng härliga människor till Mallorca för att springa, träna, äta gott och leva livets glada dagar. Men dessförinnan ska mycket ordnas med på hemmaplan vad gäller företaget. Nästa vecka åker jag t.ex till Stockholm för att diskutera ett nytt och mycket spännande projekt.

Nej, dags att avsluta den här tisdagen. Behöver lite vila innan jag ska göra det som står överst på priolistan under hela dagen imorgon: första klienten säger jag gomorron till vid 9.30, sista klienten säger jag gonatt till vid 21.00

 

 

2 Comments

  1. Mia

    Måste bara säga att du är en grym inspirationskälla! Läser ofta din blogg och hittar alltid lite motivation att träna om det tar emot att ge mig iväg :)
    Kram Mia

    • traningsguiden

      Tack Mia. Fina ord som gör mig glad. Har förstått att du kommit igång med din träning och fått en bra utveckling i din löpning. Kul! Fortsätt på den inslagna vägen. Kram Marie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>