Köpenhamn dag 2

Värsta, bästa mysdagen.

Började dagen med att lufta benen i form av några kilometers lugn löpning. Detta dels för att försöka mjuka upp stelheten och lindra träningsvärken från marklyften i torsdags, dels för att skapa bästa förutsättningar för en välsmakande hotellfrukost – som ju gör sig allra bäst efter frisk luft och löpning.
20140322-182810.jpg20140322-182449.jpg

Därefter har det blivit shopping. Höll mig till kvoten 10 barngrejer; 1 Mariegrej. Visade sig bli en rätt bra fördelning. Kvantitet på barnfronten och kvalitet på Mariefronten :-) Nöjd! Jösses vad hungrig man blir av shopping. Hade nästan glömt. Bästa energikicken inhämtades på Joe & the Juice. Favoritbeställningen: shake på bär, avokado och banan. Alice gick all in på sin Sports Juice: passionsfrukt, jordgubbar och äpple.

I detta nu sitter vi på tåget hem mot Götet. Nöjda. Trötta: det tar på krafterna att shoppa och semestra i en storstad :-) Tummen upp för konceptet tåg, två dagar och en natt. Så skönt att dessutom ha en dag kvar av helgen när vi kommer hem. Den ska bl.a. spenderas i löparskor. Tillsammans med Henric, Tessan och Henke. (Alice ska tillsammans med Ebba agera barnvakter till Tessans grabbar. Så praktiskt att ha storbarn som underlättar livet nuförtiden.) Känner mig lite sliten och har därför inte bestämt hur långt det blir imorgon. Men något som kan klassificeras som långpass blir det hursomhelst.

Egentligen borde jag numer fokusera på fart och tempo istället för långa löprundor. Men hur skulle jag kunna motstå en söndagstur med fourrunners! Henric ska dessutom göra ett av sina längsta pass inför Stockholm maraton. Fart och tempo får vänta – den här veckan också :-)

Imorgon springer dessutom flera av mina klienter seedningsloppet inför Göteborgsvarvet. Jag vet att de är laddade och taggade. Likaså jag! Kommer att bli en fingervisning om huruvida träningen inför Varvet går som planerat. Lycka till imorgon alla seedningslopplöpare!

20140322-182552.jpg

 

Well. Det är ju ändå lördag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>