Många bollar i luften

Idag har jag sprungit ett kul pass med en kul klient. Den här killen tränar för maraton och idag sprang vi 15 kilometer inklusive 3 x 10 min i den farten jag bedömer att han kan hålla på maran. Det kan vara svårt att förstå hur det är möjligt att hålla en fart i 42,2 kilometer på tävling som känns jobbigt att hålla i sammanlagt 30 minuter på träning. Och för de som inte tidigare tränat strukturerat och målmedvetet inför ett lopp kan det verka helt orimligt. Och när min klient låg helt utpumpad på marken efter passet försökte jag förklara för honom att det är något som händer med kroppen när det vankas tävling. Laddningen före med vila och bra mat. Mentalt fokus. Och så adrenalin. Helt plötsligt är kroppen redo att utföra prestationer som ligger långt utanför det den accepterar på träning. Lämnade sedan en nöjd men fortsatt skeptisk klient.

Hade därefter ett trevligt lunchmöte som utmynnade i ett spännande föreläsaruppdrag på temat Alternativa karriärvägar och träning. Och detta inför en fantastiskt kompetent publik. Kommer att berätta mer om det här när det närmar sig.

Möte med nya klienter.

Och så diskussioner med en kollega om att vara med att arrangera ett riktigt kul evenemang. Och ni kommer självfallet att få alla detaljer så snart allt är klart.

Ja, vad ska man säga: en bra torsdag helt enkelt.

20140223-144312.jpg

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>