Trökdag och lyckorus i ett

20140226-143904.jpg

Såhär ser en lycklig syster och moster ut!

Jag har en trökdag, såväl arbets- som träningsmässigt. Luften gick ur mig när det visade sig att jag fick tre avbokningar. Och så vilodag från egen träning. Hade liksom inte planerat för administrativt jobb i dessa ofrivilliga luckor. Och det gäller att helga vilodagen. Kan straffa sig hårt att bryta träningsvilan. Den är LIKA viktig som träningen – om du vill få ut maximalt av investerad träningstid. Har själv haft överträningssymtom från tid till annan. Inte kul alls. Varför jag numer alltid försöker få till minst två vilodagar i veckan (hellre dubbelpass en annan dag) eller tar en extra vilodag om jag känner mig sliten. Jag gillar dessutom att vila. Längtar efter mina träningsfria dagar. Behöver dem för att behålla glädjen i min träning och för att ha ett sunt förhållningssätt till densamma. Så jag fastnade i husmorsbestyr istället. Och ett rejält fikasug. Som jag stillade på bästa sätt med turkisk yoghurt, varma bär, kokoschips och rätt många chokladbitar (långt ifrån 70% kakao).

Jag har däremot en lyckodag och ett lyckorus som bubblar runt i kroppen och som tar sig uttryck i leenden, tårar och skratt omvartannat. Detta då jag tidigt imorse blev moster (igen); min yngsta syster har nedkommit med en liten gosse. En gosse som jag redan älskar av hela mitt hjärta. Ännu bara några timmar gammal – och enbart betraktad på kort – men ändå så självklar och viktig person i mitt och familjens liv. Fantastiskt, ljuvligt och underbart räcker liksom inte för att beskriva hur jag känner inför detta mirakel!   

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>