Löpkurs/löpträning våren 2014

Ska du springa Göteborgsvarvet eller vill du av andra skäl ta din löpning till en ny nivå? Eller helt enkelt bara springa i en grupp där träningsglädje och gemenskap är ledorden? Då ska du inte tveka att anmäla dig till vårens löpkurs/löpträningar under ledning av undertecknad och Viktoria Stalfors med start söndagen den 2 mars på Top Fitness Center. Vi kommer att träffas där för en uppstartsträff kl. 10.00. Träningarna kommer huvudsakligen att ske på nyssnämnd tid fram till mitten av maj. Vi ses 10 ggr inklusive det personliga träningstillfället.

Eftersom de här kurserna har blivit så populära har vi beslutat att dela upp gruppen alltmer baserat på nivå och fart etc. Och detta eftersom vi vill fortsätta att behålla ”PT-känslan” på de här kurserna. Som vanligt fokuserar vi mycket på individuell coachning vad gäller löpteknik. Själva träningen kommer att bestå av intervaller i olika format blandat med rörlighetsträning och löpstyrka. Såväl informativa som inspirationsföreläsningar på temat kost, träning, loppstrategi och löpning kommer att hållas av coacherna.

Kursen är planerad och anpassad för att passa såväl nybörjare som avancerad. Detta då vi nu kommer att jobba utifrån ett mer nivåanpassat upplägg på träningarna.

Kostnaden uppgår till 2 000 kr och däri ingår en personlig träning (30 min).

Marie PT1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>