Upper House

Jag lever lyxliv denna helg. Sambon och jag är inhyrda på Gothia Towers, Upper House. Först spa, sedan restaurangen och därefter övernattning på hotellet. Och allt med en hänförande utsikt över staden.

Pool

Finns ett gym jag är väldigt sugen på att besöka men idag hade jag belagt mig själv med träningsförbud. 40 kilometerspasset i onsdags efterföljt av benpasset i torsdag har satt sina spår och jag har en träningsvärk som knappt är hanterbar. Så – den här spaupplevelsen gjorde gott för mina obrukbara ben. Utomhuspoolen med glasbotten ner mot stan är spektakulär men min favorit – och där jag tillslut slumrade till –  är de uppvärmda relaxbäddarna med utsikt över Liseberg. I detta nu njuter jag av ett glas champagne och snart vankas det middag med många rätter. Menyn är unik för varje dag och bestäms dels utifrån eget önskemål, dels utifrån säsongens råvaror. Me like.

Känns benen bättre imorgon blir det ett besök i gymet eller en morgonjogg innan frukostbuffen. Det ska va gött att leva.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>