Trerätters, vänner och transportlöpning

20131229-132513.jpg

 

Ny dag, ny finmiddag: löjromstoast, vintergryta och glass med varma bär och choklad. Bubbel och några franska vinupplevelser till det. Inte konstigt att energidepåerna aldrig känns tomma när påfyllningen är konstant och av högsta kvalitet.

Bilen dit, taxi hem, springbenen dit för att hämta bilen i morse. Har varit en grym löparvecka; har fått ihop dryga 80 km – och det är riktigt bra för att vara mig. Nöjd över detta ska jag nu jobba ett par timmar för att sedan sätta igång med förberedelserna inför kvällens fest och middag. Den här gången med vänner hemma hos oss :-) (Gäller att fylla på ordentligt igen för imorgon väntas benpass med Marcus.)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>