Senaste dygnet: champagne, vänskap och löpning

Väl framme i Varberg blev det timslånga samtal med tjejerna i Champagneklubben: Emma, Hillevi och Hanne (saknade dock Eva). Och såklart en massa mys med Hannes alltigenom ljuvliga valp Morris. 

20131228-141456.jpg

 

 

20131228-141520.jpg

Välsmakande bubbel intogs tillsammans med skaldjursbakelser, oliver, ostar, skinka, nötter och praliner. Fest för smaklökarna alltså. Lägg därtill berikande samtal och oräkneliga antal skratt så har du kvällen i en liten ask. Sov sedan som en prinsessa hos Hanne fram tills klubbandet avslutande långfrukost och morgonmys med Morris.

20131228-141439.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Väl hemma i Billdal snörade sambon och jag på oss löparpjucksen och stack iväg på en löprunda längs med havet, denna gång mot Särö och Blomstermåla. En skön och mysig historia som avslutades med en spurt på slutet. Är inne i ett litet flow med löpningen just nu. Känner att jag har bra energi varje pass och att benen svarar när jag trycker på lite extra. Skön känsla! Mindre skönt är den blodblåsa som flyttat in under min trampdyna. Blir att göra något åt den innan nästa pass. Tips någon?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>