Recept på bästa pre-workouten

20131227-170908.jpg

Känslan av att känna sig stark – inifrån. Den hade jag idag under passet med Marcus. I min pre-workout hade jag mixat sömn, vila, mat, kärlek, harmoni och glädje. Den slår alla andra pre-workouts med hästlängder och genererade glödande energi och kraft som lyfte upp stänger och hantlar på Ullevi idag.

Tömd på fysisk energi, påfylld av mental energi återgår jag till helgfirandet – idag med tjejgänget i champagneklubben. Blir strax upphämtad av Hillevi och Emma för vidare färd till Hanne i Varberg där det blir mat, bubbel och övernattning. Så nu adderas även vänskap till uppladdningen inför morgondagens löppass. Livsnjutandet fortgår.20131227-170920.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>