Annandag Jul

20131226-132102.jpg

Fourrunners.

16,5 km terränglöpning idag. Vilka grymma stigar Hökensås naturreservat bjöd fourrunners på idag (vår interna benämning på den lilla löpklubb vi blivit under åren…). Breda stigar, smala stigar, krångliga stigar, lätta stigar, lagom böljande kupering; inte för brant och inte för platt. Spegelblanka sjöar och mossbeklädda skogar där gran och tall såg ut att trivas minst lika bra som vi där på stigen. Sprang även samma slinga som en älgko och hennes kalv…”mitt i naturen” så att säga.

Golunch, tupplur och fika på det – ja, vad ska man säga! Det ska va gött att leva.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>